Μπάνκι: «Επιλέξαμε να μην ρισκάρουμε με Χάντερ»

Ο κόουτς της ΑΕΚ μίλησε για τη συμμετοχή του στο Αll Star Game, ενώ σχολίασε και την απουσία του Βινς Χάντερ από τον διαγωνισμό καρφωμάτων

Ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία του στο All Star Game, ενώ σχολίασε και την απουσία του Βινς Χάντερ από τον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε ότι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν ήθελαν να ρισκάρουν με τον Αμερικανό σέντερ ενόψει των αγώνων για το Διηπειρωτικό Κύπελλο στη Βραζιλία.

«Ήταν απόλαυση να είμαι εδώ. Μου άρεσε πολύ που πέρασα αυτήν τη μέρα με ανθρώπους εκτιμώ. Ήταν μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από την πίεση. Αυτό που προέχει τώρα είναι τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με την ομάδα μου στη Βραζιλία, παιχνίδια σημαντικά για όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Συνάντησα πολλούς φίλους εδώ, πέρασα ωραία και είδα φίλους», δήλωσε αρχικά.

Για τη μη συμμετοχή του Χάντερ στο διαγωνισμό καρφωμάτων τόνισε: «Δε θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό. Αν ήταν αλλιώς το πρόγραμμα μπορεί και να συμμετείχε. Επειδή δεν ένιωθε να πατάει καλά, επιλέξαμε να μη ρισκάρουμε γιατί ο κόσμος θα περίμενε να δει προσπάθεια 100%. Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια στη Βραζιλία και δε θέλαμε να ρισκάρουμε».

 

 

Δείτε επίσης

Σαντ Ρος: Το πολυεργαλείο της ΑΕΚ

Ο Σαντ-Ρος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής ΑΕΚ.