Μάξι Ντι Λο: «Είναι πάντα όμορφο να παίζουμε με μία ομάδα τόσο γνωστή όσο είναι η ΑΕΚ»

Όσα είπε ο παίκτης της γερμανικής ομάδας

ULM, GERMANY - MAY 12: Ismet Akpinar of Ratiopharm Ulm and Max Di Leo of SC Rasta Vechta battle for the ball during the easyCredit Basketball Bundesliga match between Ratiopharm Ulm and SC Rasta Vechta at Ratiopharm Arena on May 12, 2019 in Ulm, Germany. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Ο παίκτης της Ράστα Βέχτα, Μάξι Ντι Λο παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

 “Αν τύχει να βρεθούμε πάλι στην ίδια κατάσταση και το ματς να κρίνεται από ένα σουτ, όπως έγινε στην Αθήνα, τότε, πολύ ευχαρίστως θα το πάρω, όπως έκανα και στο ΟΑΚΑ. Εμείς οφείλουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία, που μας χαρακτηρίζει. Ξέρω ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο γιατί είναι πάντα πολύ ιδιαίτερο, προκλητικό και όμορφο να παίζουμε με μία ομάδα τόσο γνωστή, όσο είναι η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Χαίρομαι που θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα που θα παρουσιάσει το καλύτερο εαυτό τους. Η ΑΕΚ έχει παίκτες νικητές, που δεν τους αρέσει να χάνουν. Είναι τρομερά ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν μαζί τους, τον καλύτερο εαυτό τους. Εχουν τρεις ήττες και είναι βέβαιο ότι θα επιχειρήσουν σκληρά να γυρίσουν την κατάσταση”

Δείτε επίσης

Γιάνκοβιτς: «Στόχος να κρατήσουμε το αήττητο»

Όσα έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ της «Βασίλισσας»