Τελευταία Νέα

Με Βόννη η ΑΕΚ στην φάση των «16» του BCL – Νίμπουρκ ή Μπαντίρμα στα προημιτελικά

Δείτε Live την κλήρωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Βόννη στην φάση των 16 του BCL!

Η διαδικασία της κλήρωσης

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας βάσει της κατάταξής τους στην φάση των ομίλων με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο δεύτερο.

1ο Γκρουπ: Σαραγόσα, Νίμπουρκ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Τουρκ Τέλεκομ.

2ο Γκρουπ: ΑΕΚ, Σάσαρι, Τενερίφη, Ντιζόν.

3ο Γκρουπ: Οστάνδη, Νίζνι, Βόννη, Μπούργος.

4ο Γκρουπ: Μπεσίκτας, Λιετκαμπέλις, Περιστέρι, Μπαντίρμα.

Οι πρώτες ομάδες των γκρουπ θα παίξουν με κληρωθούν με ομάδα από το τέταρτο γκρουπ και αντίστοιχα, οι ομάδες από το δεύτερο γκρουπ θα κληρωθούν με ομάδα από το τρίτο, έχοντας πλεονέκτημα έδρας σε σειρά best of three (κρίνεται στις δύο νίκες). Οι ομάδες που ήταν στο ίδιο γκρουπ την πρώτη φάση δεν μπορούν να ξανασυναντηθούν στους «16».

Αρα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στους «16 με πλεονέκτημα έδρας μια εκ των Οστάνδης, Βόννης και Νίζνι. Οι αγώνες των «16» θα γίνουν 3-4 Μαρτίου (πρώτο ματς), 10-11 (δεύτερο ματς), και 17-18 (τρίτο ματς, αν χρειαστεί).

Στην κλήρωση των προημιτελικών οι νικητές των ζευγαριών μεταξύ πρώτων και τέταρτων κάθε ομίλου θα έχουν πλεονέκτημα έδρας και εκείνοι μεταξύ δεύτερων και τρίτων θα έχουν μειονέκτημα. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση πρόκρισης η ΑΕΚ θα έχει σίγουρα μειονέκτημα έδρας. Οι σειρές αυτές θα αρχίσουν στις 24-25 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 7-8 Απριλίου.

Δείτε την κλήρωση:

Δείτε επίσης

Φουλάρει για τον Κόνερ Φράνκαμπ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο τον παίκτη αποκάλυψη της φετινής Α1