Κομνηνός: «Το επίπεδο είναι αρκετά ψηλό- Η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη»

Οι δηλώσεις του CEO για την κλήρωση του BCL

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του BCL, με την ΑΕΚ να πέφτει σε έναν όμιλο με αρκετά δύσκολους αντιπάλους.

O CEO, Πάτρικ Κομνηνός στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό. Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Πλέον οι ομάδες κοιτάνε που είναι τα ταξίδια, ποιο είναι το πρόγραμμα και λιγότερο τους αντιπάλους γιατί όλοι είναι αρκετά ισότιμοι. Βρισκόμαστε στην αρχή του σχεδιασμού των ομάδων, οπότε όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η αγωνιστική περίοδος. Από την πλευρά μας θεωρούμε πως έχουμε τέσσερις πολύ ανταγωνιστικούς ομίλους, στους οποίους πραγματικά δεν μπορεί να προβλέψει κανείς ποια ομάδα θα προκριθεί. Όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες και όλες έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν ως την κατάκτηση του τροπαίου.

Φέτος έχουμε μερικά πάρα πολύ ωραία γήπεδα. Έχουμε το γήπεδο της Μπάμπεργκ, έχουμε το γήπεδο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, έχουμε τη Λιουμπλιάνα. Έχουμε γήπεδα πολύ μπασκετικά και θα έχουμε ωραίες εικόνες. Η έλευση τέτοιων οκάδων προσδίδουν οντότητα στη διοργάνωση και για εμάς, επειδή δουλεύουμε πολύ στην εικόνα και το τι βγαίνει προς τα έξω, είναι εικόνες και μόνο καλό μπορούν να κάνουν στη διοργάνωση.

Η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη. Είναι μια από τις μπασκετικές αγορές. Οι ελληνικές ομάδες έχουν αγκαλιάσει τη διοργάνωση και συμμετέχουν συστηματικά. Αυτό σημαίνει ότι η διοργάνωση έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αφοσίωση των ομάδων και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι αρκετά σαφή. Εμείς από την πρώτη μέρα ίδρυσης αυτό που κάνουμε είναι να προβάλλουμε τα στοιχεία ώστε όλοι να γνωρίζουν τι διανέμετε. Η ΑΕΚ εισέπραξε την επιταγή του ενός εκατομμυρίου για την κατάκτηση του τροπαίου. Είμαστε αρκετά ξεκάθαροι σε αυτό. Γνωρίζουν τι υποχρεώσεις έχουμε εμείς και εκείνες. Αυτό συνάδει και με την πολύ καλή σχέση που έχουμε με τις ομάδες.

Εμείς θεωρούμε ότι το Basketball Champions League είναι η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Ο αριθμός των ομάδων και ο μέσος όρος της τελικής κατάταξης το πιστοποιεί. Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Δεν μας αρέσει να μπαίνουμε στο συνεχή διαχωρισμό. Χτίζουμε μια διοργάνωση που κάθε χρόνο βελτιώνεται. Η έλευση ομάδων όπως η Μπάμπεργκ και η Χάποελ Ιερουσαλήμ το πιστοποιεί οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι με το τέλος της δεύτερης χρονιάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *