Τελευταία Νέα

Η σπουδαία πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ για την εκμάθηση αγγλικών σε παιδιά (ΦΩΤΟ)

Η εξαιρετική πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έλαβε μέρος με τους αθλητές της σε μια πολύ όμροφη πρωτοβουλία μέσα από την οποία παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα μπορούν να μάθουν αγγλικά. Συγκεκριμένα, με τους Κιθ Λάνγκφορν, Μάρκους Σλότερ και Μάριο Τσάλμερς η Ενωση έλαβε μέρος στην πρωτοβουλία του «Time Out για αγγλικά», μια προσπάθεια που συμμετέχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ενισχόυν έτσι την εκμάθηση της γλώσσας σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Σε μία περίοδο, που όλοι μας υποχρεούμαστε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να νικήσουμε την πανδημία, μία όμορφη είδηση για τους νεότερους φίλους της «Βασίλισσας».
Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο www.timeoutforenglish.gr με τους Keith Langford, Markus Slaughter και Mario Chalmers. Το Time Out για Αγγλικά είναι ένα μη κερδοσκοπικό website όπου σπουδαίοι παίκτες του μπάσκετ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαβάζουν aγγλικά παραμύθια στα παιδιά ενισχύοντας έτσι την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 20/02, με τους αθλητές μας, να διαβάζουν παραμύθια, προσπαθούν να μιλήσουν Ελληνικά και παντού αγκαλιά με μία… μπάλα! Το ζούσαν, διασκέδασαν, και όπως έλεγαν «All for the Greek Kids».

Δείτε επίσης

Τζέιμς: «Η σεζόν είναι χαμένη και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό» (ΦΩΤΟ)

Όσα έγραψε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ