Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η ΑΕΚ διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Λίποβι

Ο Γιώργος Νικολάου με αναρτήσεις του, διαψεύδει το ενδιαφέρον της ΚΑΕ

0

Σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, ο Ολεξάντρ Λίποβι είπε πως η ΑΕΚ τον προσέγγισε. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του Ουκρανού, η «Βασίλισσα» τον έχει θέσει ως στόχο, όμως περιμένει να δει πως θα κυλήσει η σεζόν και πως θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ωστόσο τα εν λόγω σενάρια διαψεύδονται καθέτως από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου. Μάλιστα, χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» τα συγκεκριμένα σενάρια βάζοντας οριστικά τέλος στην παραφιλολογία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter:

««Πλανώνται πλάνην οικτράν» όσοι καλοί συνάδελφοι, συνήθως οι ίδιοι, επιθυμούν να «τσουβαλιάσουν» καταστάσεις ή να προκαλέσουν πρόβλημα στην ΑΕΚ. Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν. Θα αποτύχουν ξανά. Αρκετά με τους δήθεν «στόχους» μας εδώ και καιρό. Αφορμή σημερινά «τιτιβίσματα», που μας εμπλέκουν πάλι σε σενάρια. Την ΑΕΚ δεν θα τη «χρησιμοποιεί» κανείς… Την ΑΕΚ… Δύσκολοι οι καιροί εξαιτίας της καταραμένης πανδημίας, που έπληξε την κοινωνία και τραυμάτισε βαρύτατα το Μπάσκετ, αλλά η ΑΕΚ παραμένει από τις πιο συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ. Αυτό ως απάντηση στα παραμύθια της Χαλιμάς… Και κάτι άλλο: Η ΚΑΕ έχει τις προτεραιότητές της. Με μεθοδικότητα και πλάνο και όσο βεβαίως το επιτρέπουν οι φουρτουνιασμένες θάλασσες, με τα νερά παγκοσμίως ακόμα αχαρτογράφητα ελέω COVID-19».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα