Γκίκας: «Σας περιμένουμε στην Family Day» (VIDEO)

Το κάλεσμα του άσου της ΑΕΚ

O Νίκος Γκίκας καλεί τους μικρούς φίλους της ΑΕΚ στην Family Day που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο πρέπει να υπενθυμίσουμε, την ανακοίνωση της ΚΑΕ, για το υπέροχο αυτό συμβάν.

«Φτάνει η ώρα των παιδιών και των γονέων τους…

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο (και) των Άγιων Ημερών, που έρχονται – και για να γνωρίσουν οι μικροί  φίλοι της Ομάδας τους αθλητές της «Βασίλισσας» από κοντά – διοργανώνει Family Day στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, ως «εναρκτήριο λάκτισμα» κι άλλων παρόμοιων δράσεων, που θα ακολουθήσουν.

Μικροί μας φίλοι… Ελάτε με τους γονείς σας, στην ανοικτή προπόνηση της Ομάδας, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, και ώρα 12:00 (μεσημέρι). Θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με τα αστέρια της «Βασίλισσας», αλλά και ν’ απολαύσετε εκπλήξεις και δώρα, που θα μοιράσει ο λαοφιλής… Panda Pandou!

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση για δύο (2) τυχερούς μπόμπιρες, που θα συνοδέψουν την Ομάδα κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο του καθοριστικού αγώνα, στο BCL, με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων για όσους γονείς επιθυμούν να αγοράσουν, προκειμένου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/12) με Χάποελ.

Η είσοδος για παιδιά και γονείς θα πραγματοποιηθεί από τη Θύρα VIP του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Η πρόσκληση αφορά σε παιδιά έως 12 ετών».

👨‍👩‍👧‍👦🏀 Μικροί μας φίλοι, σας περιμένουμε την Κυριακή με τους γονείς σας…Family Day 🗓 15.12.2019 🕛 12:00 📍OAKA#AEKBC #FamilyDay #AEKfamily

Opublikowany przez AEK Basketball Club Czwartek, 12 grudnia 2019

Δείτε επίσης

Ζήσης για Μπράιαντ: «Οι ήρωες πάνε και έρχονται, οι θρύλοι μένουν για πάντα!» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του γκαρντ της «Βασίλισσας»