Εξοφλήθηκε ο Πάντερ, ένα ban λιγότερο για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ένας… πονοκέφαλος λιγότερος για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει ανησυχία επί του θέματος

Ξεκαθαρίστηκε μία εκ των υποθέσεων που είχε η ΚΑΕ ΑΕΚ και της είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης που εξοφλήθηκε είναι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα από τον Φεβρουάριο του 2018 έως το τέλος της περσινής σεζόν, καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γράψει ιστορία με την ΑΕΚ κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος και το Basketball Champions League.

Οι οφειλές προς το πρόσωπο του Αμερικανού άσου σχετίζονταν με τα bonus επίτευξης στόχων κατά την παρουσία του στην Ένωση, με τον Πάντερ να προχωράει σε προσφυγή, ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματά του.

Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου ο Πάντερ κατέθεσε προσφυγή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία κατά της ΑΕΚ, την οποία κέρδισε τον Μάιο με την Ένωση να πρέπει να του καταβάλει ένα ποσό το οποίο έφτανε στις 60 χιλιάδες ευρώ, ενώ παράλληλα τιμώρησε και την ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών.

Η Ένωση προχώρησε σε εξόφληση προς τον 25χρονου γκαρντ, πληρώνοντας όλο το ποσό και πλέον το ban της FIBA, το οποίο είχε φέρει ο Πάντερ «σβήστηκε», με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν έναν… πονοκέφαλο λιγότερο πλέον.

Τα ban της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς την Ένωση πλέον είναι δύο, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην εκφράζουν ανησυχίες και να τονίζουν πως και οι δύο περιπτώσεις θα τακτοποιηθούν άμεσα.

 

Δείτε επίσης

Δηλώθηκε στην Basket League ο Τσάλμερς

Ο Μάριο Τσάλμερς θα δώσει την λύση στον «άσσο»