Επίσημο: Επέστρεψε στην ΑΕΚ για δύο χρόνια ο Μαυροειδής!

Παίκτης της «Βασίλισσας» είναι ξανά ο 34χρονος σέντερ, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια

Είναι πλέον επίσημο, ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ξανά παίκτης της ΑΕΚ!

Πριν λίγη ώρα, το enwsi.gr σας ενημέρωσε, πως ο 34χρονος σέντερ είναι μία… ανάσα από τη «Βασίλισσα» και η επιβεβαίωση ήρθε, αφού ο «Μαύρο» θα φοράει την φανέλα της «Ένωσης» την επόμενη διετία, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο αγαπητός σε όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, Δημήτρης Μαυροειδής, επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από την «μαγική» σεζόν 2017-18, εκεί όπου είχε κατακτήσει με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδος και το Basketball Champions League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ως μέλος της οικογένειάς μας είχε φύγει, ως μέλος της οικογένειάς μας επιστρέφει.

Μόνο μία αγωνιστική περίοδος άντεξε μακριά από την ΑΕΚ… Μόνο μία αγωνιστική περίοδο άντεξε η ΑΕΚ μακριά από εκείνον…

Ο Δημήτρης Μαυροειδής (34χρ., 2μ.10) υπέγραψε σήμερα (16/08) διετές (1+1) συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» και θα ενισχύσει την προσπάθεια για αναρρίχηση στην κορυφή, που αποτελεί μονόδρομο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αρκεί σ’ ετούτη την αναφορική πορεία ο κόσμος να σταθεί ακόμη περισσότερο στο πλευρό της.

Ο λαοφιλής σέντερ πιστώνεται μέρος των επιτυχιών του ολόχρυσου 2018, ήτοι της χρονιάς, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση δύο τροπαίων και νοηματοδότησε το παρόν και το μέλλον της ενδοξότερης ομάδας Μπάσκετ της χώρας.

Ο Δημήτρης θα φορέσει για 4η χρονιά την τιμημένη φανέλα και εντάσσεται άμεσα στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, αφού οι υποχρεώσεις δεν περιμένουν, για να προσθέσει εμπειρία στο νεανικό ελληνικό έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας».

Δημήτρη, καλώς όρισες στο σπίτι σου…

Δείτε επίσης

Αύριο η βράβευση του Μάκη Αγγελόπουλου από τη Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ!

Αύριο το πρωί βραβεύεται ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμβολή του στην «αναγέννηση» της «Βασίλισσας»