Τελευταία Νέα

Έκοψαν την πίτα τους τα «αετόπουλα» της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Όλα όσα έγιναν στην όμορφη εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκε ο Βαγγέλης Δερμανούτσος, για την πολυετή προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής

Την πίτα τους έκοψαν οι Ακαδημίες της «Βασίλισσας»!

Σε άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας του ιστορικού εφόρου της ΑΕΚ, Eυάγγελου Δερμανούτσου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/02) η όμορφη «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Ακαδημιών της Βασίλισσας για το «καλωσόρισμα» του 2019, στο Kλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, ο κ. Δερμανούτσος τιμήθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Ντράγκαν Σάκοτα, για την πολυετή προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής.

Παρόντες ήταν ο Operation Manager της ΚΑΕ ΑΕΚ, Ηλίας Μπόβαλης και άλλα στελέχη των Τμημάτων Υποδομής, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Διευθυνυής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου.

Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος, Aρχιμανδρίτης κ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης.

Οι μεγάλοι τυχεροί της ημέρας, οι οποίοι «κέρδισαν» τα φλουριά με χρηματικό αντίτιμο ήταν ο Δημήτρης Καραμίντζος (από την Ομάδα Παίδων), ο Λευτέρης Σαριδάκης, και τα αδέλφια Παναγιώτης και Γιάννης Ρίζος (από την Ακαδημία), ενώ και 23 ακόμα «Αετόπουλα» κέρδισαν δώρα ή δωροεπιταγές χορηγών ή υποστηρικτών της «Βασίλισσας».

Φυσικά, στην εκδήλωση ήταν και η μασκότ της ομάδας, ο Πάντα Παντού, ο οποίος μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς αθλητές της ΑΕΚ, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

 

 

Δείτε επίσης

Γιάνκοβιτς: «Ο πρόεδρος ήταν πιο σίγουρος από εμάς για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Όσα είπε ο παίκτης της «Βασίλισσας» για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και τον Μάκη Αγγελόπουλο