Αρέσει στον Μπλατ ο Χάρις

Η αλήθεια είναι πως ο Κλιντ Τσάπμαν ήταν ένας από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Μάλαγα, όμως αν τεθεί ζήτημα προσθήκης στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι ο παίκτης που θα απασχολήσει πραγματικά τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Αν στον Ολυμπιακό θελήσουν να πάρουν 7ο ξένο, θα το κάνουν μόνο εάν ο συγκεκριμένος παίκτης θα μπορέσει να σταθεί σε επίπεδο EuroLeague.

Ένας παίκτης που είναι ικανός να σταθεί σε αυτό το επίπεδο είναι ο Μάνι Χάρις κι ας μην πραγματοποίησε καλή εμφάνιση την Πέμπτη το βράδυ.

Δημοσίευμα του Sport.24 αναφέρει πως  ο πρώην γκαρντ-φόργουορντ της ΑΕΚ αρέσει πολύ στον Μπλατ. Έχει άλλωστε το στυλ παιχνιδιού που ταιριάζει στη φιλοσοφία του προπονητή του Ολυμπιακού. Παίζει βέβαια σε μια θέση με πολυκοσμία, αλλά είναι ποιοτικός από κάθε άποψη και μπορεί να βάλει με πολλούς τρόπους καλάθι.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός μοιάζει περισσότερο να έχει ανάγκη από έναν ψηλό, όμως αν υπάρχει περίπτωση να μείνει κάποιος από τους αντικαταστάτες στον Πειραιά, αυτός θα είναι ο Χάρις.

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: «567 χρόνια. Ημέρα Εθνικής Μνήμης και Εθνικής Περισυλλογής» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση της ΚΑΕ για την ημέρα μνήμης