Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αρχίζουν τα play offs της Basket League!

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος επικυρώθηκε κι έτσι τα playoffs της Basket League μπορούν να αρχίσουν κι από αυτό το Σαββατοκύριακο

Επιτέλους τζάμπολ στην Basket League!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, πιο συγκεκριμένα (18 και 19 Μαΐου) θα έχουμε δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα,  καθώς ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, άρα τα playoffs της Basket League θα μπορούν να αρχίσουν άμεσα.

Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο, μετά την απόφαση των «ερυθρόλευκων» να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, είναι απορίας άξιον τι θα συμβεί.

Ο λόγος που ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να επικυρώσει την βαθμολογία παρά την εκκρεμότητα δικαστικής απόφασης ήταν μία παράλειψη του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε στο αίτημα που κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ το κομμάτι της επανάληψης της αγωνιστικής, αλλά ζήτησε μόνο την ακύρωση του ορισμού των διαιτητών.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει τον 8ο Χολαργό, ωστόσο, εκκρεμούν οι ημερομηνίες των αγώνων.

Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου:

 

Τα ζευγάρια των playoffs:

  • ΑΕΚ (1) – Χολαργός (8)
  • Περιστέρι Βίκος Cola (2) – Ήφαιστος Λήμνου (7)
  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (3) – Ολυμπιακός (6)
  • Προμηθέας (4) – ΠΑΟΚ (5)

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα.

 

 

 

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: «567 χρόνια. Ημέρα Εθνικής Μνήμης και Εθνικής Περισυλλογής» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση της ΚΑΕ για την ημέρα μνήμης