Τελευταία Νέα

Αγγελόπουλος: «Επιστρέφει τον Μάιο ο Σάκοτα-Δεν υπήρχε οικονομικό θέμα με Λαρεντζάκη»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε για τις δυο ηχηρές αποχωρήσεις του καλοκαιριού

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στο sdna για όλα όσα απασχολούν την επικαιρότητα της ΑΕΚ χωρίς διασταγμούς. Η κουβέντα έφτασε και στους Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης που το καλοκαίρι αποχώρησαν από την Ένωση. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο Σάκοτα θα επισρέψει τον Μάιο στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ντούσαν Σάκοτα: «Είναι εμβληματική φιγούρα της ΑΕΚ, ο αρχηγός μας σε όλες τις επιτυχίες. Ήταν δύσκολη χρονιά στο μπάσκετ, υπάρχει τοξικότητα. Το είχαμε συζητήσει, ήθελα να το παλέψουμε. Αυτός ήθελε να αποσυμπιεστεί και να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ και ιδανικά να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Είχαμε πολλά μπρος-πίσω και περιμένουμε τον Μάιο να επιστρέψει».

Για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη: «Καθαρά αγωνιστικοί λόγοι. Δεν ήταν ποτέ θέμα buy out. Βελτιώθηκε πολύ αυτά τα χρόνια. Ήθελα να τον έχουμε, νέος, έκανα προσπάθεια να τον πάρουμε. Ήταν ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του. Θέλαμε να ανανεώσουμε για 3-4 χρόνια, γιατί ο παίκτης εστιάζει στο συμβόλαιο σε τέτοιες καταστάσεις. Δίναμε μεγαλύτερο συμβόλαιο. Μου είπε ότι δεν ήθελε να δεσμευτεί και πως θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, στην Euroleague, ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Τότε πάρθηκε και η οριστική απόφαση.

Δείτε επίσης

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει ΑΕΚ

Συνεχίζεται η δουλειά για τους Νεό Σμυρνιώτες