2001-2020: Ένα... τσιγάρο δρόμος για τον Ζήση!

Ζήσης: «Επιβράβευση για την ΑΕΚ και τον Αγγελόπουλο το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Ζήσης πανηγύρισε με το… καλήμερα τον πρώτο του τίτλο με τη «Βασίλισσα» μετά τη μεγάλη του επιστροφή.

Ο έμπειρος γκαρντ μέσα σε διάστημα 30 ημερών, έχει βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς την ΑΕΚ, σε αναμετρήσεις τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων με αποκορύφωμα τη χθεσινή αναμέτρηση ενάντια στον Προμηθέα Πατρών.

Ο Ζήσης έδειξε την ποιότητα και συνάμα την εμπειρία του, καθώς όποτε η μπάλα «έκαιγε» ο 36χρονος γκαρντ ήταν εκεί. Το αποτέλεσμα; Η ΑΕΚ κατέκτησε το πέμπτο της Κύπελλο Ελλάδας και ο ίδιος το βραβείο του MVP!

Οι τίτλοι είναι η αρμοδιότητα του… 

Ο Νίκος Ζήσης πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τη «Βασίλισσα» το 2001. Ο νεαρός τότε γκαρντ συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας σε μια… γκραν γκινιόλ αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού. Την αμέσως επόμενη σεζόν, η ΑΕΚ ολοκληρώνει μια από τις πιο ιστορικές ανατροπές σε σειρές τελικών πρωταθλήματος. Η «Βασίλισσα» αν και βρισκόταν πίσω με 2-0 στις νίκες απ’ τον Ολυμπιακό, ο Ντράγκαν Σάκοτα έβαλε το… λιθαράκι του και η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-2. Στις εν λόγω αναμετρήσεις ο Νίκος Ζήσς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ζήσης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα «κιτρινόμαυρα» το 2005 κι έκτοτε πέρασε από τη Μπενετόν, τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Σιένα, τη Μπιλμπάο, την Ούνικς Καζάν, τη Φενέρμπαχτσε, τη Μπάμπεργκ και τη Μπανταλόνα προτού επιστρέψει στην αγαπημένη του ΑΕΚ. Το ήθελε η μοίρα άλλωστε ο Ζήσης να κλείσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα» την ομάδα την οποία αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι!

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X