Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αυτό είναι το χρυσό deal ΕΡΤ-Basket League

Και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και του χρόνου... Ολυμπιακός

0

Το μπάσκετ ζει και βασιλεύει και δεν εξαρτάται από μια ομάδα. Είτε αυτός είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός, είτε οποιοσδήποτε. Με τα προβλήματά του, ναι, σε δύσκολη εποχή όμως συνεχίζει κανονικά και αυτή η διετία θα γραφτεί τελικά στην ιστορία για ένα λόγο. Γιατί ο Ολυμπιακός θέλησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν πήρε κανέναν άλλο μαζί του στον γκρεμό. Δικαίωμα του ήταν, όλοι γνωρίζουν, αξιολογούν, και στο τέλος κάνουν λογαριασμό. Το μπάσκετ χάρη στη δυναμική του, τις ισχυρές του βάσεις επιβίωσε. Και σε μεγάλο βαθμό για τη φετινή σεζόν οφείλεται στη σούπερ συμφωνία ΕΡΤ-Basket League.

* Η συμφωνία έχει κλείσει εδώ και 100 μέρες, αλλά χθες το πρωί στη συνάντηση της ΕΡΤ με την ηγεσία του ΕΣΑΚΕ δόθηκαν και τυπικά τα χέρια. Από την ΕΡΤ άραγε γιατί δεν ήταν στη συνάντηση οι επικεφαλής της; Ρητορικό το ερώτημα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα