Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινώσουν Τσιόδρας – Χαρδαλιάς (VIDEO)

0

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, καθώς μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά θα μας ενημερώσουν σήμερα στις 18:00 για τις εξελίξεις του κορωνοϊού. Το δίδυμο που επιστρέφει μας είχε προειδοποιήσει πως αν τους ξανά δούμε… τότε υπάρχει πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει. Τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται. Και οι Τσιόδρας – Χαρδαλιάς επιστρέφουν. Με φρέσκα νέα. Τα οποία μπορεί να μην αρέσουν καθόλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα news4health.gr ανάμεσα στα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα είναι το τέλος στα γλέντια των γάμων και η προσθήκη περιορισμού στο ωράριο των μπαρ!

Ήδη δύο γαμήλια γλέντια είναι υπεύθυνα για τη διασπορά του covid-19 στην Ελλάδα, ενώ και ο συνωστισμός σε μπαρ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι καθημερινό φαινόμενο.

Κι αυτό θέλουν να περιορίσουν.

Όσο για τους γάμους; Όλα δείχνουν ότι το όριο των 100 καλεσμένων στην εκκλησία θα παραμείνει. Και μετά, όλοι στα σπίτια τους. Δίχως γλέντι…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η παρουσία του καθηγητή θα είναι μόνο για σήμερα ώστε να υπάρξει καθολική ενημέρωση του κοινού για την πορεία.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα