Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ψηφίζεται στη Βουλή η τροπολογία για τα Άνω Λιόσια

Στην τελική ευθεία για να μπει στο σπίτι της η «Βασίλισσα»

0

Μια ανάσα από το… παλάτι της η «Βασίλισσα»

Το βασικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας περί παραχώρησης και χρήσης του ολυμπιακού κλειστού των Άνω Λιοσίων στην ΑΕΚ έχει ξεπεραστεί και απομένουν λίγα βήματα για να μπει η ΑΕΚ στο δικό της γήπεδο. Κάτι που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 5 Ιανουαρίου του 2020.

Την Παρασκευή θα ψηφιστεί στην Βουλή, η τροπολογία, για το κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων και κατά πάσα πιθανότητα θα… περάσει. Έτσι η ΚΑΕ ΑΕΚ είναι μια ανάσα από το να αποκτήσει το δικό της «σπίτι» και να αρχίσει άμεσα τις εργασίες σε αυτό.

Στο νομοσχέδιο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εντάχθηκε και η τροπολογία για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που θα φέρουν την Ένωση πιο στο κοντά στο γήπεδο. Πως; Υπήρξε συμφωνία μεταξύ της ΚΑΕ και της Πολιτείας, χωρίς να είναι δυνατόν να γίνει διαγωνισμός για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του γηπέδου σε άλλον.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα