Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αυγενάκης: Τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών

Πιθανότερο το σενάριο της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, θεωρείο ο Λευτέρης Αυγενάκης.

0

Πιθανότερο το σενάριο της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, θεωρείο ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Νέα Τηλεόραση», ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων το πιο πιθανό είναι να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε, παράλληλα, ότι στόχος είναι να υπάρξουν όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. «Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δεν βλέπω τον λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή: iefimerida.gr

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα