Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αυγενάκης: Σύρθηκε σε απόσυρση της τροπολογίας-ντροπή για τις καταδίκες!

Η Κυβέρνηση... άδειασε τον Αυγενάκη και απέσυρε άρον άρον την τροπολογία

4

Την περασμένη Παρασκευή ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησε να περάσει μια ντροπιαστική τροπολογία με την οποία κρατούσε για πάντα στο ποδόσφαιρο του παράγοντες που θα καταδικαστούν για κακούργημα, αφού για να προκύπτει κώλυμα στο πρόσωπό τους, θα έπρεπε να καταδικαστούν αμετάκλητα, δηλαδή και σε τρίτο βαθμό, διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και μια δεκαετία!

Μάλιστα, σε αυτή υπήρχε και ένα… κενό που επέτρεπε σε παράγοντες να επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο, ακόμα και μετά από καταδικαστική απόφαση, κι ας είχαν κώλυμα όταν παραπέμφθηκαν σε δίκη με βούλευμα!

Δεδομένα λοιπόν, οι αντιδράσεις μετά την Παρασκευή ήταν εντονότατες και μάλιστα οι «φωνές» έφτασαν και στα υψηλά κλιμάκια της Κυβέρνησης.

Οι πολλές αντιδράσεις όπως ήταν λογικό προκάλεσαν παρέμβαση της Κυβέρνησης και μετά το… άδειασμα στον Αυγενάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού προχώρησε σε διευκρινιστική διόρθωση στην τροπολογία, ανακοινώνοντας το στο twitter.

«Όποιος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα, σύμφωνα με τη διάταξη που καταθέσαμε, δεν θα μπορεί να δραστηριοποιείται αθλητικά, έως ότου εκδοθεί απαλλακτική απόφαση. Κάνουμε αυστηρότερο το κώλυμα της σχετικής διάταξης του ’99! Καθαρές κουβέντες απέναντι στην τερατώδη παραπληροφόρηση» έγραψε χαρακτηριστικα, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και τα… ρέστα, κάνοντας λόγο για «τερατώδη παραπληροφόρηση».

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα