Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

“Άστεγη” η Παναχαϊκή

Χωρίς στέγη έχει μείνει η ομάδα της Παναχαϊκής αφού στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (8/12) απορρίφτηκε το αίτημα της Πελοποννησιακής ομάδας για ανανέωση της σύμβασης με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

0

panaxaiki filathloiΧωρίς έδρα έχει μείνει η ομάδα της Παναχαϊκής αφού στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (8/12) απορρίφτηκε το αίτημα της Πελοποννησιακής ομάδας για ανανέωση της σύμβασης με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ωστόσο, έως ότου η Παναχαϊκή βρει νέα έδρα εξετάζεται το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί στο ίδιο  γήπεδο.  «Δεν υπογράφουμε σύμβαση παραχώρησης στην Παναχαϊκή. Αν θέλει το στάδιο για κάποιους αγώνες μέχρι να βολευτεί θα το κάνουμε. Θα υπογράψει ένα χαρτί ότι θα πληρώνει ένα ποσό για κάθε αγώνα και ότι θα παρέχει εγγυήσεις για τυχόν ζημιές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα