Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αρνητική στην πρόταση της ΑΕΚ η Ανόρθωση

“Παζάρια” μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΕΚ για τον Λαΐφη σύμφωνα με τους Κύπριους

9

Για πρόταση της ΑΕΚ προς την Ανόρθωση, για την αγορά του Κωνσταντίνου Λαΐφη, κάνουν λόγο σήμερα κυπριακά δημοσιεύματα, στα οποία τονίζεται πως η Ένωση έκανε την πρώτη κρούση για τον 23χρονο άσο και η απάντηση της ομάδας του ήταν αρνητική! Όπως αναφέρουν τόσο το balla.com.cy όσο και το anorthosis24.net, η πρώτη κρούση της ΑΕΚ προς την Ανόρθωση περιλαμβάνει ένα ποσό αρκετά μικρότερο από τα 600.000 ευρώ που είναι η ρήτρα του Λαΐφη, συν έμψυχα ανταλλάγματα. Μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Πλατελλας.

Σύμφωνα πάντα με τους Κύπριους η Ανόρθωση δεν δείχνει τη διάθεση να χάσει το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, με τους Κύπριους να αξιώνουν ένα ποσό που θα πλησιάζει την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Χωρίς να “καίγονται” για έμψυχα ανταλλάγματα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα