Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αποκαλυπτικό VIDEO μέσα από την «Αγιά Σοφιά»!

Δείτε πως είναι η “Αγιά Σοφιά” στο εσωτερικό της

0

Το εσωτερικό της «Αγιά Σοφιάς» είναι… μαγικό!

Πολλές φωτογραφίες βλέπουμε κατά καιρούς από το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αλήθεια είναι πως όποιος περνά έξω από το νέο γήπεδο της Ένωσης μαγεύεται. Το θέαμα είναι εντυπωσιακό πλην επιβλητικό. Επίσης και τα πλάνα του γηπέδου απο ψηλά είναι πολύ εντυπωσιακά ειδικά σε συνδυασμό με τκ εντυπωσιακό άλσος της περιοχής.

Ωστόσο, όσο εντυπωσιακό και αν είναι το εξωτερικό, η μαγεία κρύβεται πάντα στο εσωτερικό. Και αυτό δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο γήπεδο στην Ελλάδα και με ελάχιστα στην Ευρώπη. Οι προδιαγραφές είναι πολύ υψηλές, ενώ μεγάλη κουβέντα έχει γίνει τόσο για την εντυπωσιακή ακουστική, όσο και για την εντυπωσιακή θέαση που έχει κάποιος από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.

Έτσι, άπαντες οι ΑΕΚτζήδες ανυπομονούν να επιστρέψουν στη γη των… προγόνων του. Να μπουν ξανά στο Ναό. Να δουν τον Δικέφαλο να πετά όσο ψηλά δεν έχει πετάξει ξανά. Ένα βίντεο μέσα από την “Αγιά Σοφιά” μας βάζει για τα καλά στο κλιμα.

Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο ξενάγησης από το εσωτερικό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ:

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα