Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Απίστευτος διασυρμός Αυγενάκη: ΑΕΚ και Μελισσανίδης τον «υποχρέωσαν» σε απίστευτη κωλοτούμπα (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης «υποχρέωσαν» σε απίστευτη κωλοτούμπα τον Λευτέρη Αυγενάκη

4

Απίστευτος διασυρμός του Λευτέρη Αυγενάκη καθώς η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον «υποχρέωσαν» σε απίστευτη κωλοτούμπα!

Λίγα 24ωρα πέρασαν μόνο από τη μέρα που ο Λευτέρης Αυγενάκης το έπαιζε… κόκορας και δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του αναφορικά με τα κωλύματα των μετόχων του ΟΠΑΠ που έχουν σχέση με ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες. Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΑΕΚ και οι «απαντήσεις» που είχαν δοθεί από το Μέγαρο του Αμαρουσίου στα όσα ανυπόστατα υποστήριζε μέσω της διαρροής του υφυπουργείου τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Στην τροπολογία λοιπόν που κατέθεσε σήμερα, απέδειξε ότι ηττήθηκε κατά κράτος από την «Ένωση» και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εις βάρος του οποίου θέλησε να προκαλέσει προβλήματα.

Όπως αναφέρει λοιπόν το άρθρο 8 στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το Ελεγκτικό συμβούλιο, κώλυμα θα δημιουργείται μόνο στην περίπτωση που κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει μετοχές του ΟΠΑΠ σε ποσοστό μεγαλύτερο του 15%…

Εμείς απλά να υπογραμμίσουμε ότι από την… Παρασκευή μέχρι σήμερα, ούτε η σύμβαση Μακόλιν άλλαξε, ούτε φυσικά ο πειθαρχικός κώδικας της UEFA (άρθρο 12, παρ.2b).

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα