Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Αρης αποδέχεται πως είναι Ολυμπιακός Β’!

Απίστευτη παραδοχή από τον Αρη!

2

Εκτός του ότι αποδέχεται πως είναι Ολυμπιακός Β’, ο Αρης, αν ισχύει αυτό που παραδέχεται δημόσια, ομολογεί ότι η αγορά του Γκαρσία αποτελεί εικονική αγορά που την καθιστά και άκυρη. Συγκεκριμένα, η εικονική δικαιοπραξία είναι, σύμφωνα με την ΑΚ 138 § 1 άκυρη!

Συγεκριμένα, για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει δανεικό τον Ματέο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό, ο Αρης έπεσε σε μια μεγάλη παγίδα και παραδέχτηκε την σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η διαρροή της ΠΑΕ Άρης:

«Ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα