Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Απίστευτη επίθεση Κόκκαλη στον Μαρινάκη: «Χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό για τα προσωπικά σου συμφέροντα!»

Ξέσπασε κόντρα μεταξύ Κόκκαλη και Μαρινάκη!

3

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης έκανε σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

«Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών», ήταν μια από τις ατάκες που χρησιμοποίησε στην επιστολή του.

Η κόντρα ανάμεσα τους ξέσπασε μετά την έκταση που χρησιμοποιούν οι ακαδημίες στο Ρέντη. Ακολούθως ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στον Σωκράτη Κόκκαλη με αιχμηρό τρόπο.

Η απάντηση Κόκκαλη στον Μαρινάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη:

«Κύριε Μαρινάκη,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Οι συνεχείς, απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα τον χθεσινό οχετό από τα μέσα που έχεις εξαγοράσει, δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα.

Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα ένα ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό, με πρωταθλήματα, κύπελλα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία.

Για να γίνουν όλα αυτά, που ήταν μια προσπάθεια ιδιαίτερα δύσκολη, εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, διέθεσα πολύ χρόνο, έλαβα κρίσιμες πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις, γιατί πάνω από όλα είχα το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, ήμουν προσωπικά Πρόεδρος και ο μέτοχος του Ολυμπιακού, χωρίς να κρύβομαι πίσω από offshore εταιρείες και παρένθετα πρόσωπα.

Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών.

Ο Ολυμπιακός ανήκει στον λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα.

Μη συνεχίζεις να τον μικραίνεις.»

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα