Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Απίστευτο και όμως αληθινό! Σκέψεις Βασιλειάδη για κλήση της ΑΕΚ σε απολογία για παραβίαση υπουργικής απόφασης!

Σε απολογία προσανατολίζεται να καλέσει την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Γιώργος Βασιλειάδης

20

Ο υφυπουργός αθλητισμού εκτιμά ότι παραβιάστηκε από την πλευρά των φιλάθλων της, η απόφασή του περί απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Όπως αποτυπώθηκε από το οπτικοακουστικό υλικό στο γήπεδο υπήρχαν, παρά την απαγόρευση, φίλαθλοι της ΑΕΚ που παρακολούθησαν τον αγώνα από συγκεκριμένη θύρα και έφεραν διακριτικά της ομάδας τους.

Μάλιστα, στα χέρια του Βασιλειάδη έφτασε η έκθεση της αστυνομικής διεύθυνσης Αγρινίου που αναφέρει ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο χωρίς διακριτικά, προμηθεύτηκαν εισιτήρια για την ίδια θύρα και όταν εισήλθαν στο γήπεδο σχημάτισαν πυρήνα εμφανίζοντας διακριτικά της ομάδας τους.

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει επίσης ότι έγιναν και προσαγωγές φιλάθλων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει το σχηματισμό φακέλου για την υπόθεση και να καλέσει την ΑΕΚ σε απολογία για παραβίαση υπουργικής απόφασης.

Η ποινή που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πρόστιμο άνω των 25.000 ευρώ.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα