Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Απαντάει στον Αρη ο Ματίγια

Την απάντηση του Χαβιέρ Ματίγια περιμένει ο Αρης

0

Αναμένεται η απάντηση του Χαβιέρ Ματίγια από τον Άρη.

Μετά την παραμονή για άλλα δυο χρόνια του Κουέστα, το βάρος των ανθρώπων του Άρη πέφτει στον έτερο ισπανό, τον Χαβιέρ Ματίγια. Το σήριαλ της παραμονής του βασικότατου την τελευταία διετία κεντρικού μέσου πλησιάζει στο τέλος του αφού άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια.

Οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν την τελική τους πρόταση στον 32χρονο παίκτη και του ζήτησαν να απαντήσει άμεσα προκειμένου να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους που περιλαμβάνει δυο σενάρια., Ένα με παραμονή του στην ομάδα και ένα δεύτερο με πιθανή αποχώρησή του που θα τους αναγκάσει στην απόκτηση δυο μέσων.

Ο Ματίγια δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, το περιβάλλον του ισχυρίζεται ότι έχει πρόταση εκτός από τη Σαραγόσα και από ένα άλλο πρωτάθλημα με πολύ καλά χρήματα, και μένει να δούμε αν θα επικρατήσει τελικά η επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του να παραμείνουν στην Ελλάδα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα