Μπερμπάτοφ: «Στον ΠΑΟΚ είδα οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια!»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανακοίνωσε την απόσυρση από την ενεργό δράση. Με αφορμή αυτό, ο Βούλγαρος φορ έδωσε συνέντευξη στην Αγγλία και εκ των άλλων αναφέρθηκε και για την περίοδο που ήταν ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στα Βαλκάνια είμαστε διαφορετικοί, πριν τα παιχνίδια ανάβουν καπνογόνα και άλλα που δεν τα βλέπεις στην Αγγλία. Έπαιξα στην πατρίδα μου μόνο για έναν χρόνο, μετά πήγα στη Γερμανία… Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι τέτοιο στη Γερμανία. Μετά πήγα στην Αγγλία, ακολούθησε η Γαλλία και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ…

Για 17 χρόνια αγωνίστηκα μακριά από την πατρίδα μου. Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, είδα στα πρώτα παιχνίδια να ανάβουν καπνογόνα και είπα: «What the f…ck» γιατί δεν ήμουν πλέον συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Είχε περάσει καιρός και ήταν κάτι περίεργο για εμένα. Στη συνέχεια, όταν δεν κερδίζαμε οι οπαδοί έβγαζαν εκνευρισμό. Δεν είχαν υπομονή και μας ρωτούσαν γιατί παίζουμε έτσι… Και εγώ σκεφτόμουν ποιος είσαι που θα μου πεις πως θα παίζω.

Μια μέρα, ήρθαν στα αποδυτήρια και εγώ έκανα μπάνιο, όταν βγήκα είδα τρεις ανθρώπους και ήμουν σε φάση, τι κάνετε εδώ πέρα; Και μας είπαν, παίζετε χάλια και πρέπει να μιλήσουμε μαζί σας (σ.σ. γελάει). Και αρχίσαμε μια σοβαρή συζήτηση. Εγώ προσπάθησα να τους εξηγήσω πως δεν ήταν απαραίτητο αυτό που έγινε γιατί υπήρχαν αρκετοί νεαροί παίκτες στην ομάδα. Τους εξήγησα πως με το να έρχονται στα αποδυτήρια, βάζουν περισσότερη πίεση στην ομάδα και την επόμενη φορά θα είναι ακόμη πιο φοβισμένοι στο γήπεδο. Για τους παίκτες που γνωρίζουν πως να το αντιμετωπίζουν όλο αυτό, είναι εντάξει…»

Δείτε επίσης

Κίνδυνος για Λάρισα αν δεν εξοφλήσει άμεσα τον Ντέλετιτς

Αν περάσει η προθεσμία των τριών ημέρων θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί