Κυριάκος: «Εχουμε κάνει αγώνα για να φτάσει ο ΠΑΟΚ ανάμεσα στα μεγαθήρια»

Ο πρώην Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για την κλήρωση των «ασπρόμαυρων» στο Champions League

Το δικό του… μήνυμα, αναφορικά με την κλήρωση του Champions League για τον ΠΑΟΚ έστειλε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο πρώην Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον μεγάλο αντίπαλο, Άγιαξ, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιαστούν όπως πρέπει, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε μεγάλο αγώνα για να είναι ανάμεσα στα μεγαθήρια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μου είναι αδύνατον να μην παρακολουθώ στενά την κοινή γνώμη γύρω από τον ΠΑΟΚ και τα όσα λέγονται για την κλήρωση με τον Άγιαξ.

Το ποδόσφαιρο είναι μια δυναμική διαδικασία. Είναι ανούσιο να θεωρείς πως η ΜΠΑΤΕ π.χ. στην μεγάλη της ευκαιρία για είσοδο στους ομίλους του Ch. L. θα είναι η ίδια που πετύχαμε πέρυσι στα χαμηλότερου κινήτρου ματς των ομίλων του Europa.

Με την ίδια λογική, ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ της άγνοιας κινδύνου και του nothing to lose ενθουσιασμού των προημιτελικών και των ημιτελικών του πρόσφατου Ch. L. αλλά μια πιο κυνική και ανέτοιμη φυσιολογικά ομάδα.

Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε καν ακόμη τι αντίδραση θα βγάλει μετά τις κομβικές αλλαγές του καλοκαιριού. Θα είναι σίγουρα πληρέστερος, περισσότερο χρόνο προετοιμασμένος και έμπειρος σε αγώνες do or die, τους οποίους δίναμε εδώ και δυο χρόνια συνεχώς.

Άρα ούτε αποκλεισμένοι είμαστε (άλλωστε πέρυσι προτιμούσαμε τον Άγιαξ απο τη Βασιλεία, εμείς οι…πονηροί), ούτε με την τύχη μας να τα βάζουμε. Οι υπερβάσεις και οι ηρωικές μάχες αφήνουν ειδικό βάρος στη φανέλα ακόμη κι αν χαθούν. Κάναμε αγώνα να φτάσει ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται ανάμεσα σε μεγαθήρια. Νομοτελειακά θα αρχίσει να τα βλέπει και στα μάτια με την οργάνωση που πια έχει!

Θα προσπαθήσω να μη χαλάσω την παράδοση και να βρίσκομαι στο Άμστερνταμ για ακόμη μια φορά!».

Δείτε επίσης

Κίνδυνος για Λάρισα αν δεν εξοφλήσει άμεσα τον Ντέλετιτς

Αν περάσει η προθεσμία των τριών ημέρων θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί