Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ανατροπή: Η πολιτεία κάνει πίσω και όλα δείχνουν πως θα γίνει ο τελικός

Σήμερα το πρωί η οριστική απόφαση. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν τις 4:30 τα ξημερώματα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

0

Χρειάστηκε να φτάσουμε λίγα λεπτά πριν τις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 5/5 για να προχωρήσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην ανακοίνωση της απόφασής της, η οποία ουσιαστικά αναιρεί την αρχική απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία οδεύαμε ολοταχώς προς αναβολή του τελικού της 6ης Μαίου. Όλα δείχνουν πλέον ότι πάμε σε νέα ανατροπή και αν η ΕΠΟ τηρήσει τη δέσμευσή της, βρίσκοντας λύση με την αρίθμηση των θέσεων και των εισιτηρίων (με αυτοκόλλητο πάνω στο εισιτήριο, στο οποίο θα αναγράφεται η συγκεκριμένη θέση κάθε φιλάθλου), ο τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά μέσα στις επόμενες ώρες.  Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Γ.Γ.Α σημειώνεται:

“Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου. Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα