Ανακοίνωσε την Ελπίδα Τόκα η ομάδα Στίβου της ΑΕΚ

Την απόκτηση της Ελπίδα Τόκα ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική η ΑΕΚ, με την 26χρονη αθλήτρια να αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδα στίβου της «Ένωσης».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «Μάνας ΑΕΚ» αναφέρει τα εξής:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ελπίδα Τόκα. Η 26χρονη (25/06/1993) αθλήτρια εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας στίβου του Συλλόγου.

Η Ελπίδα Τόκα τρέχει στο αγώνισμα των 400 μ. με εμπόδια, όπου έχει αναδειχθεί Πανελληνιονίκης το 2018, ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το 2017 και το 2019. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες το 2018 όπου κατέλαβε την 14η θέση στα τελικά, ενώ το 2017 βγήκε 8η στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα.

Η Ελπίδα Τόκα επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν o Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Αρχηγός, κ. Νίκος Δευτεραίος, και ο έφορος του τμήματος, κ. Δημήτρης Σταματίαδης.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Ελπίδα Τόκα δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι με υγεία, πίστη και αφοσίωση, μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε ψηλά“.

Ελπίδα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!