Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αλλαγή ώρας: Μπορεί να είναι η τελευταία φορά που το κάνουμε Οκτώβριο

0

Η Ε.Ε έχει αποφασίσει να σταματήσει η αλλαγή της ώρας και ενδεχομένως η αλλαγή του Οκτωβρίου να είναι η τελευταία που γίνεται τέτοιο μήνα στην Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα αλλάξει η ώρα. Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, την επόμενη δηλαδή στις 25/10, θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας, 60 λεπτά πίσω.

Κάτι όμως που ενδεχομένως να γίνει για τελευταία φορά τέτοια εποχή.

Και αυτό γιατί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αποφασίσει τον τερματισμό από το 2021 την αλλαγή της ώρας την άνοιξη και το φθινόπωρο, δίνοντας παράλληλα στις χώρες κράτη μέλη το δικαίωμα να αποφασίσουν οι ίδιες ποια ώρες θα κρατήσουν.

Αν η Ελλάδα αποφασίσει πως θα κρατήσει την λεγόμενη καλοκαιρινή, ο εφετινός Οκτώβριος θα είναι ο τελευταίος που αλλάζουμε την ώρα. Θα την αλλάξουμε ξανά την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και θα μείνουμε με αυτή.

Αν όμως θελήσουμε να κρατήσουμε αυτή που συνήθως αποκαλούμε χειμωνιάτικη, θα αλλάξουμε τον επόμενη Οκτώβριο για τελευταία φορά.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα