Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αλεξίου: «Θα βοηθήσει πολύ η νέα Περιφέρεια» (VIDEO)

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη

0

Ο Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο της «Αγιάς Σοφιάς», προκειμένου να ξεναγηθεί στο “στολίδι” της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο Αλέξης Αλεξίου, με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, σε δηλώσεις του, να αναφέρει πως είναι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Παράλληλα, ο Αλεξίου εξέφρασε τη βεβαιότητα του για τη βοήθεια της Περιφέρειας στο έργο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Καλωσορίζουμε τον κ. Πατούλη, τον νέο Περιφερειάρχη. Εγώ είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και είμαι βέβαιος για τη συνεργασία που θα έχουμε. Και είμαι βέβαιος γιατί ο κύριος Πατούλης, ακόμη ως δήμαρχος Αμαρουσίου και χωρίς να έχει την ηθική υποχρέωση, έχει βοηθήσει το ερασιτεχνικό σωματείο και το βοηθούσε τα τελευταία 5-6 χρόνια.

Συνεπώς, αυτό που έκανε χωρίς να έχει καμία δέσμευση, αλλά για την αγάπη του για τον ελληνικό αθλητισμό, είμαι βέβαιος τώρα που θεσμικά έχει και την υποχρέωση να συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει με την περιφέρεια, πως θα το κάνει και επειδή έχει τη δέσμευση, αλλά κι επειδή έχει και την αγάπη».

Το Enwsi.gr βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και σας μεταφέρει όσα γίνονται:

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα