Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Οι αθλητές του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, συνεχίζουν τη δουλειά από το σπίτι

Τα παιδιά του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ δεν σταματούν τη δουλειά

0

«Μένουμε σπίτι», αλλά και δεν σταματάμε τη δουλειά. Οι αθλητές του ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, συνεχίζουν τα ατομικά προγράμματα που τους έχουν δοθεί από τους υπεύθυνους του συλλόγου, πάντα υπό την καθοδήγηση του επιτελείου της κεντρικής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Διεύθυνσης Δικτύου. Το ίδιο ισχύει βεβαίως για τους 171 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ αλλά και για όλα τα παιδιά των 16 συνεργαζομένων ακαδημιών ανά την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων:

Η ακαδημία μας σε συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ και συγκεκριμένα με τον κ. Κυριακίδη Ηλία ( Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ) και με τη βοήθεια του κ. Στεργιόπουλου Δημήτρη( Εργοφυσιολόγος Ακαδημιών ΠΑΕ ΑΕΚ) έχει δώσει από σήμερα και για όσο διάστημα συνεχίζεται η αναστολή των ακαδημιών ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που μπορούν να κάνουν στο σπίτι,για τα παιδιά των τμημάτων Κ16(2004), Κ15(2005), Κ14(2006) και Κ13(2007).

Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο άνοιγμα των αρχείων μπορούν να στείλουν τα e-mail τους ξανά με μήνυμα στη σελίδα της ακαδημίας στο Facebook.

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα