Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Αγιά Σοφιά»: Προτείνεται από την ΕΠΟ για να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League!

Διεκδικεί τον τελικό του Europa Conference League 2022 ή 2023

3

Η επιλογή του Παγκρητιού… παραμερίζεται και η «Αγιά Σοφιά» διεκδικεί τον τελικό του Europa Conference League 2022 ή 2023.

H υποψηφιότητα του Παγκρητίου για τον τελικό του του Europa Conference League 2022 ή 2023 οδεύει προς οριστικό “ναυάγιο”, καθώς τα έργα στο στάδιο του Ηρακλείου δεν προχώρησαν έγκαιρα, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθεί κιόλας η ΕΠΟ από τη διεκδίκηση της διοργάνωσης.

Η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να προτείνει το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ σύμφωνα με τη “Live Sport”, για να φιλοξενήσει τη νεότευκτη διοργάνωση. Τα έργα στην “Αγιά Σοφιά” αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί βάσει χρονοδιογράμματος το καλοκαίρι του 2021, οπότε ο τελικός του Europa Conference League θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, που θα πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα