Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Αγιά Σοφιά»: Εκνευρισμός στην ΑΕΚ από τις παλινωδίες και την καθυστέρηση της «ΤΟΜΗΣ»

Εξαλλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ

30

Ενα σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει για στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς» το τελευταίο διάστημα!

Συγκεκριμένα, σε όλους τους εμπλεκόμενους του έργου, αλλά και στην «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» υπάρχει τις τελευταίες ημέρες τεράστια αναστάτωση και εκνευρισμός από την καθυστέρηση της εταιρίας ΤΟΜΗ να μπει στο εργοτάξιο και να ξεκινήσει τις εργασίες για την τρίτη φάση του έργου. Οι αρμοδιότητες της εταιρείας αφορούν εσωτερικές εργασίες κυρίως.

Η ΤΟΜΗ επρόκειτο να μπει στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς» το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, αλλά στις 25 Ιουνίου που βρισκόμαστε η «ΤΟΜΗ»… σφυρίζει αδιάφορα! Αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ καθώς δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η παραμικρή περαιτέρω καθυστέρηση στις εργασίες του γηπέδου.

Σήμερα μάλιστα υπήρξε έντονη κινητικότητα για το συγκεκριμένο ζήτημα από πλευράς ΑΕΚ. Αλλωστε προχωρούν πολύ γρήγορα οι εργασίες τόσο σχετικά με την υπογειοποίηση, όσο και εκείνες για τα κτίρια των Μουσείων πίσω από το γήπεδο. Φυσικά… τρέχουν και οι εργασίες του ντυσίματος του γηπέδου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το θέμα να κορυφωθεί με τη πλευρά της ΑΕΚ να απαιτεί πλέον άμεση ενεργοποίηση της εταιρίας «ΤΟΜΗΣ» στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς» αφού είναι πολλά όσα μένουν να δρομολογηθούν. Οι ιθύνοντες του έργου αναμένουν την έναρξη των εργασιών εντός γηπέδου άμεσα!

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα