Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της»

Οσα είπε ο διοικητικός ηγέτης της “Βασίλισσας”, στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης συνέχισης της συνεργασίας με τη betshop

4

ΑΕΚ και Betshop ανανέωσαν τη συνεργασία τους, με τη γνωστή στοιχηματική εταιρεία να είναι μεγάλος χορηγός της “Βασίλισσας” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Μάκης Αγγελόπουλος προέβη σε δηλώσεις, με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι όραμα.

Ο διοικητικός ηγέτης των “κιτρινόμαυρων” υπογράμμισε πως η ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της, ενώ ευχαρίστησε τη betshop και τον ιδρυτή της, Γαβριήλ Χαλεπλή.

«Ανήκουμε στον κόσμο της ΑΕΚ»

«Η ΑΕΚ είναι το όραμα», δήλωσε ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος, ο ηγέτης των κομβικών αποφάσεων που διατηρεί ζωντανές τις παρακαταθήκες, αλλάζει τα δεδομένα και υλοποιεί πρωτοβουλίες για ένα ακόμα πιο δυναμικό παρόν και μέλλον. Με τον κ. Γαβριήλ Χαλεπλή, μας ενώνουν κοινά ιδανικά, κοινές ιδέες για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνία.  Στο πλαίσιο αυτής της κατεύθυνσης με στόχο το κοινό όραμα και η ανάγκη ανανέωσης της συνεργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή της Εταιρίας και διεθνή  Έλληνα επιχειρηματία, τον κ. Χαλεπλή, για την εμπιστοσύνη. Η ΑΕΚ κατέκτησε τη χρονιά που τελείωσε, ακόμη ένα διεθνές τρόπαιο (Διηπειρωτικό Κύπελλο) διατηρώντας ψηλά και μόνη τα τελευταία χρόνια, τη σημαία του Ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό, σε συλλογικό επίπεδο, ενώ δικαιωθήκαμε για όσα είχαμε εξαγγείλει στην εκκίνηση της περασμένης περιόδου, όταν και συμφωνήσαμε με τη betshop ως Μεγάλο Χορηγό στην ένδοξη φανέλα της Ομάδας μας. Να είστε σίγουροι, ότι το επόμενο διάστημα θα συνδυαστεί η συνεργασία μας αυτή με ακόμη περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Ανήκουμε στον κόσμο της ΑΕΚ. Είμαστε εδώ για να τον σεβαστούμε και να υπηρετήσουμε την αγάπη του. Ευθύβολα και αποτελεσματικά. Η ΑΕΚ ξεχωρίζει για τη φιλοσοφία της και τις αρχές της. Έχει ως επίκεντρο τον κόσμο, και ανήκει στον κόσμο της. Γι’ αυτό και η κάθε νέα αγωνιστική χρονιά αποτελεί για εμάς μια νέα εποχή για τη «Βασίλισσα» της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Υφηλίου. Καλωσορίζουμε και φέτος τη betshop στην οικογένειά μας.».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα