Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Αφήστε τον μόνο του, μην ασχολείστε»

Μένει μόνος και ήρεμος, μακριά από την ΑΕΚ

0

Νέες συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη «Δικεφάλος ΑΕ» αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγιά Σοφιά».

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο πιο κομβικό σημείο της για να ξεκινήσει τα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Βεβαίως λόγω της… ημέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν νέες συστάσεις προς οργανωμένους και μη οπαδούς για να μην παραστεί κανείς σήμερα στην συγκέντρωση του Αρη Βασιλόπουλου κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή. Το σχετικό μήνυμα ήταν «Αφήστε τον μόνο του, μην ασχολείστε μαζί του».

Στην ΑΕΚ επικρατούν οι απόψεις ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος να… δώσουν πάτημα στον Δήμαρχο για να συνεχίσει την πολεμική του κατά του ονείρου εκατομμυρίων οπαδών και πλέον ο ίδιος ο Βασιλόπουλος είναι εκτός… πρότζεκτ αφού τα βήματα έχουν προχωρήσει αρκετά και ο Δήμαρχος δεν έχει πλέον καμία συμμετοχή και ανάμειξη.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα