Σε κρίσιμη καμπή οι ανανεώσεις με Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο και Γκάλο

Τέσσερις περιπτώσεις που «καίνε» την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε ενίσχυση όπως φαίνεται τον Γενάρη, ωστόσο υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες σε ότι αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων

Ο λόγος για τους Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο και Γκάλο.

Όπως αναφέρει η “Ώρα των σπορ”, και  για τους τέσσερις υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας τους. Κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική. Οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να κάνουν ρελάνς, με βάση βέβαια τα δεδομένα, τα “θέλω” τους και τις ανάγκες της ομάδας, ώστε να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για όλους.

Πιο προχωρημένες οι συζητήσεις για Μπακασέτα και Σιμόες. Οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τις απόψεις τους, έχουν εκφράσει τις όποιες διαφωνίες τους και είναι θέμα ημερών να φανεί ποια θα είναι η αφετηρία στον νέο κύκλο συζητήσεων που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, σε καλύτερο δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Μπακασέτα από εκείνη του Πορτογάλου μέσου, με τα όποια εμπόδια υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις.

Σχετικά με τους Λαμπρόπουλο και Γκάλο, οι συζητήσεις βρίσκονται πιο πίσω. Οι επαφές είναι σε προκαταρκτικό στάδιο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις προτάσεις που θα καταθέσουν οι δύο πλευρές. Για τον Βραζιλιάνο μπακ πάντως φαίνεται να είναι κάπως… θολό το τοπίο, καθώς βρίσκεται στα 32 του χρόνια κι εκφράζεται ένας δισταγμός για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα του προταθεί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της «Ώρας».

 

Δείτε επίσης

Φούντας: «Χαρούμενος που έπαιξα τόσο μικρός και έγινα ο νεότερος σκόρερ της ΑΕΚ»

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα του στην ΑΕΚ, τις δύσκολες στιγμές που …