«Βράνιες, η χειρότερη από τις 18 μεταγραφές της Άντερλεχτ»

«Βράνιες, η χειρότερη από τις 18 μεταγραφές της Άντερλεχτ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα που φιγουράρει πρώτο στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, είναι αυτό του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος είναι… ερωτευμένος με την ΑΕΚ, ενώ κι η Ένωση από την πλευρά της χρειάζεται τον δυναμισμό του στην άμυνα.

Φυσικά, στην Άντερλεχτ, που τον πούλησε το καλοκαίρι η ΑΕΚ αντί 3.200.000 ευρώ, δεν κούμπωσε ποτέ. Αρχικά έπαιρνε την μια κόκκινη μετά την άλλη, ήρθε και το σκάνδαλο με την Γελένα Καρλέουσα και τέθηκε εκτός ομάδας.

Σε αφιέρωμα της ιστοσελίδας «voetbalprimeur.be» μάλιστα αναδείχτηκε ως η χειρότερη από τις 18 μεταγραφές που έκανε η Άντερλεχτ τον τελευταίο χρόνο.

«Φυσικά πολλά ονόματα θα μπορούσαν να έχουν επιλεγεί σε αυτή την κατηγορία, αλλά στο τέλος ο Βράνιες είναι που παίρνει τον “τίτλο”. Τα 3,2 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την αγορά του από την ΑΕΚ ήταν υπερβολικά. Ο Βράνιες δημιούργησε περισσότερες αρνητικές παρά θετικές εντυπώσεις. Μέσα στο γήπεδο ακολούθησε τη φήμη του ως επιρρεπή στις κάρτες και δεν πρόσφερε τίποτα. Έξω από το γήπεδο απασχόλησε με ένα φασιστικό τατουάζ και την υποστήριξη στους χούλιγκαν της παλιάς του ομάδας, της ΑΕΚ. Δεν κόλλησε με την Άντερλεχτ με κανέναν τρόπο, πήγε στη δεύτερη ομάδα και θα φύγει το καλοκαίρι, προς μεγάλη ανακούφιση των φίλων της Άντερλεχτ», αναφέρει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X