Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

ΑΕΚ: Το εκπτωτικό χωριό και η αυτοχρηματοδότηση! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το τεράστιο πρότζεκτ που θα αλλάξει την όψη της περιοχής και οι τεράστιες δυνατότητες που ανοίγονται για την ΑΕΚ

1

Η ΑΕΚ απέκτησε το δικό της «σπίτι». Διαδικασία, που μόνο απλή και ανέξοδη δεν ήταν. Είναι ενδεικτικό, πως η συμφωνία της ΑΕΚ με την Πολιτεία για την παραχώρηση του κλειστού των Λιοσίων, είναι πιο ακριβή από εκείνη που ίσχυε μέχρι και τώρα από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, είναι πολύ διαφορετικό να βρίσκεσαι στο δικό σου σπίτι και εντελώς διαφορετικές οι προοπτικές που προσφέρει και μπορούν να αλλάξουν μια για πάντα το μέλλον της ΑΕΚ και να την εκτοξεύσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Το κόστος για την αναμόρφωση του χώρου σε πρώτη φάση φτάνει στις 350.000 ευρώ, αλλά στο σύνολο θα ξεπεράσει τις 750.000. Πρόκειται για κόστος που έχει αναλάβει η ΚΑΕ και ο Μάκης Αγγελόπουλος, προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι πολύ μεγάλη και η πρόκληση για το μέλλον. Η εκμετάλλευση των εμπορικών χρήσεων βρίσκεται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία της ΑΕΚ και οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Το πρότζεκτ της ΑΕΚ

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στα Λιόσια θα δημιουργηθεί εντός του χώρου που ανήκει στην ΑΕΚ ένα εμπορικό εκπτωτικό χωριό, ανάλογο με αυτό που υπάρχει τώρα στα Σπάτα. Ηδη μάλιστα, υπάρχουν επαφές με εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε μια «παρθένα» περιοχή. Πρόκειται για εταιρείες που λειτουργούν σε χώρους εστίασης, μαγαζιά με ρούχα, σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, φυσιοθεραπευτήρια.

Στην πρόβλεψη που έχει υπάρξει είναι η μεγάλη έκταση που έχει η ΑΕΚ να…διπλασιαστεί, με τη δημιουργία ενός ορόφου που θα προσφέρει ακόμα περισσότερους εμπορικούς χώρους. Τα έσοδα από τη χρήση των εμπορικών χώρων θα πηγαίνουν απευθείας στην ΚΑΕ. Η εκτίμηση είναι πως το ποσό μπορεί να ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Κάτι που αυτόματα καθιστά την ΑΕΚ ως υποψήφια για αυτοχρηματοδότηση, καθώς το ποσό αυτό μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών της.

Δείτε βίντεο:

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα