ΑΕΚ: Φορτσάρει για Αραούχο, Σιμάνσκι και Βράνιες!

ΑΕΚ: Φορτσάρει για Αραούχο, Σιμάνσκι και Βράνιες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ τα… δίνουν όλα για τους Σέρχιο Αραούχο, Νταμιάν Σιμάνσκι και Όγκνιεν Βράνιες.

Η απόφαση έχει παρθεί από την ΑΕΚ και αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην συνάντησή των Μελισσανίδη-Ίβιτς-Καρέρα. Πρέπει να μείνουν και οι τρεις δανεικοί. Κάτι που φυσικά δεν είναι και το πιο εύκολο. Ειδικά εν μέσω πανδημίας. Αλλά με δεδομένο ότι η σεζόν θα τελειώσει τον Ιούλη, η ΑΕΚ πρέπει να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις εκκρεμότητές της.

Έτσι, λοιπόν, η «Ένωση» φορτσάρει για την απόκτησή τους. Ενώ σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ» υπάρχουν λόγοι για να αισιοδοξεί ο «δικέφαλος». Σίγουρα, δυνατό «όπλο» για την ΑΕΚ αποτελεί η επιθυμία των ποδοσφαιριστών, καθώς και οι τρεις να μείνουν στην ΑΕΚ. Όμως για τον καθένα τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η ΑΕΚ στην περίπτωση του Σιμάνσκι πρέπει να κάνει διακανονισμό με την Αχμάτ Γκρόζνι, με τους Ρώσους να δείχνουν θετικοί. Παράλληλα, ο Βράνιες πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ, με τον Βόσνιο να αναλαμβάνει την… πίεση στην βελγική ομάδα. Ενώ για τον Αραούχο τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, καθώς η Λας Πάλμας αν και περνά οικονομικά… ζόρια, θα είναι δύσκολη συνομιλήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X