Σωκράτης Παπασταθόπουλος: ο κορυφαίος δυναμικός στόπερ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: ο κορυφαίος δυναμικός στόπερ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αυτός είναι η κυρίαρχη επιλογή σας για να κλείσει η άμυνα της ΑΕΚ των ονείρων μας.

Ο νυν άσος της Αρσεναλ, το καμάρι της Ενωσης που δεν έχει κρύψει πως θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα με το δικέφαλο, πήρε θέση στο πλευρό του μέγιστου Στέλιου Μανωλά και συμπληρώνει το παζλ, μαζί με τους Ατματσίδη, Μπορμπόκη και Κασάπη.

Ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά που η επιλογή δεν ήταν καθολική. Ενώ μέχρι τώρα, σε όλες τις προηγούμενες ψηφοφορίες, ο παίκτης που επιλέγατε κυριαρχούσε με ποσοστό απόλυτης πλειοψηφίας που υπερέβαινε σταθερά το 50%, τώρα τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και σε κάποιες δεκάδες ψήφους.

Δυνατός ο Βράνιες

Ο Παπασταθόπουλος βρέθηκε στην 1η θέση των επιλογών σας, συγκεντρώνοντας το 24% των ψήφων. Επικράτησε απόλυτα οριακά, καθώς ο ανταγωνισμός με τον Ογκνιεν Βράνιες ήταν πολύ σκληρός. Ο «Ράμπο» της ΑΕΚ έχει κερδίσει την εκτίμηση σας και γι’ αυτό έλαβε το 23% των ψήφων σας.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή που έκλεισε η «Ενωσίτικη κάλπη», η διαφορά έπαιζε μεταξύ 40-50 ψήφους. Ωστόσο, ο Παπασταθόπουλος κυριάρχησε οριακά του Βόσνιου στόπερ και κατέλαβε την τελευταία θέση στο σχηματισμό της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Αλβες και Ραβούσης

Εκπληξη αποτέλεσε και η επιλογή σας που έφτασε ως την 3η θέση και αφορά τον Μπρούνο Αλβες. Όχι βέβαια γιατί μπορεί κάποιος να αμφιβάλει για την ποιότητα του Πορτογάλου, που ακόμα και σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία παίζει με επιτυχία στην Ιταλία, αλλά γιατί αγωνίστηκε στην ΑΕΚ μόλις για μία σεζόν.

Ο Αλβες έλαβε το 19% των ψήφων. Αμέσως μετά, ακολούθησε ο Πέτρος Ραβούσης. Μέλος της «κιτρινόμαυρης» άμυνας σε όλες τις επιτυχίες της δεκαετίας του ’70, υπηρέτησε την ΑΕΚ ως άμεσος συνεργάτης του Μπάγεβιτς και πρώτος προπονητής και έλαβε το 10% των ψήφων.

Καψής, Κωστένογλου και από μία ψήφο!

Ψηλά στις επιλογές σας βρέθηκε ο Μιχάλης Καψής που πήρε το 9%, ενώ στο 7% έφτασε ο Νίκος Κωστένογλου. Λογικό, εάν λάβει υπόψη κάποιος πως έμειναν για χρόνια στην ΑΕΚ και συνέβαλαν σημαντικά, έστω και αν δεν έτυχαν σε πετυχημένες σεζόν. Επίσης, 4% έλαβε ο Μπρούνο Τσιρίλο με τη διπλή θητεία στην Ενωση.

Αξιο λόγου, πως και σε αυτήν την ψηφοφορία, δεν υπήρξε ουδείς της 15άδας που τέθηκε προς ψηφοφορία, που να μην τιμήσετε με την ψήφο σας. Εστω και μια ψήφο έλαβαν άπαντες, κάτι που αποτελεί δικαίωση για παίκτες όπως οι Ιορδάνου και Τριανταφύλλου, ήρωες μιας άλλης εποχής.

 

[poll id=”358″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X