ΑΕΚ: Σχεδιασμός από Ιβιτς εν μέσω... καραντίνας!

Η νύχτα είναι…γκαστρωμένη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και πάνω από 40 ημέρες η πανδημία του κορωνοϊού έχει «παγώσει» τα πάντα. Όχι μόνο κάθε δραστηριότητα, αλλά κάθε κουβέντα για ποδόσφαιρο. Τα πάντα, καλώς ή κακώς, βρίσκονται στο έλεος των εξελίξεων.

Τις προηγούμενες μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως δεν υπάρχει επί της ουσίας καμία εξέλιξη γύρω από τα μεταγραφικά δρώμενα της ΑΕΚ και πως παρότι ο Ίλια Ίβιτς είχε κάνει το περιβόητο ταξίδι στην Ολλανδία, για να επιθεωρήσει το προπονητικό κέντρο ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας (και παρακολούθησε και αγώνες της Eredivisie), δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του, ώστε να προκύψουν ειδήσεις.

Ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής της «Ένωσης» δεν μένει στο σπίτι και καθημερινά περνά για λίγο από τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και από τα Σπάτα για να ξεμουδιάσει. Άλλωστε τώρα που δεν υπάρχουν αγώνες μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να εξεταστούν κάποιες περιπτώσεις παικτών που είχαν μπει στο μπλοκάκι του. Δεν μπορεί όμως να κάνει και πολλά, αφού κανένας δεν γνωρίζει πως θα είναι η επόμενη μέρα.

Προπονητικό κέντρο και προετοιμασία

Ο Ίλια Ίβιτς θα ήθελε να κλείσει από… χθες το προπονητικό κέντρο του Μπιλντερμπεργκ στην Ολλανδία, αφού θεωρεί πως καλύπτει όλες τις ανάγκες μίας ομάδας για να κάνει την ιδανική προετοιμασία και ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα να δώσει ισχυρά φιλικά.

Από τη στιγμή όμως που κανένας δεν μπορεί να πει, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πότε θα ολοκληρωθεί και το κυριότερο πότε θα γίνει η εκκίνηση της νέας σεζόν, δεν μπορεί να «κλειδώσει» τις ημερομηνίες και θα αναγκαστεί να πάρει αυτή την απόφαση όταν με το καλό κάτσει η σκόνη και επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Μεταγραφές

Όλες οι μεταγραφικές συζητήσεις όπως γίνονται αντιληπτό δεν μπορούν να προχωρήσουν επί της ουσίας. Πάρτε για παράδειγμα την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Τα πάντα είναι ρευστά με την ΑΕΚ να αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την Λας Πάλμας και τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για διαφοροποίηση της συμφωνία των δυο ομάδων να δίνουν και να παίρνουν. Ταυτόχρονα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Νταμιάν Σιμάνσκι και Όγκνιεν Βράνιες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στο επίκεντρο λόγω της κρισιμότητάς τους, αλλά επί της ουσίας δεν μπορούν να γίνουν πολλά τώρα.

Συμβόλαια

Το καλοκαίρι ολοκληρώνονται πολλά συμβόλαια. Υπάρχουν παίκτες για τους οποίους υπάρχουν ήδη αποφάσεις και άλλοι για τους οποίους οι αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Για παράδειγμα ο Τσιγκρίνσκι έχει στη συμφωνία του με την ΑΕΚ μία οψιόν αυτόματης ανανέωσης αν παίξει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών. Αν για παράδειγμα για 10 ματς στα playoff γίνουν πέντε μονά παιχνίδια, τότε ίσως να μην πιάσει το όριο αυτό. Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση; Θα αναπροσαρμοστεί το όριο των αγώνων αναλογικά ή όχι; Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει.

Πωλήσεις

Αλλά και στο θέμα να πουλήσει η ΑΕΚ κάποιον παίκτη ενδέχεται να υπάρξουν ανατροπές. Για παράδειγμα (τυχαίο για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις): Ο Μάνταλος έκανε πολύ καλή σεζόν. Σε τι κατάσταση όμως θα επανέλθει μετά τη διακοπή; Κανένας δεν μπορεί να πει. Και αν αυτός που τον έχει τσεκάρει στο μπλοκάκι του, έρθει και τον δει μετά από σχεδόν 2-3 μήνες αποχής, ποιον Μάνταλο θα δει στο γήπεδο; Θα αλλάξει η γνώμη του ή όχι; Άγνωστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X