Κρίσιμη συνάντηση Ιβιτς με την πλευρά Καρέρα - Τι συζητήθηκε

Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα για να αλλάξει!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμη συνάντηση του Ιλια Ιβιτς με την πλευρά του Μάσιμο Καρέρα πραγματοποιήθηκε απόψε για το μέλλον του Ιταλού στην ΑΕΚ.

Ο μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα, Αντρέα Ντ΄Αμίκο βρίσκεται στην Αθήνα και βρέθηκε με τον Σέρβο τεχνικό απόψε. Η συνάντηση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με τις πρώτες πληροφορίες να καταδεικνύουν καλό κλίμα στο… δείπνο παραμονής για τον Καρέρα. Με την Ενωση να θέλει να εξασφαλίσει από τώρα την παραμονή του και τη νέα χρονιά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Απαντες στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό είναι άκρως ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Καρέρα και τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα το τελευταίο τρίμηνο. Και δεδομένα υπάρχει η διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν τη συνεργασία, παρότι είναι ακόμη ανοιχτοί οι στόχοι της κατάκτησης του Κυπέλλου και της 2ης θέσης μέσω των πλέι οφ. Αν και ο Ιταλός ίσως δείχνει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να αποφασίσει και να περιμένει μια καλή πρόταση από Ιταλία.

Να θυμίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τα είπε με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», στις 28 Φεβρουαρίου, για την παραμονή του Ιταλού προπονητή και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει κάνει συμφωνία με τον Καρέρα για έξι μήνες και υπάρχει ένα ακόμη συμβόλαιο υπογεγραμμένο στα συρτάρια της ΠΑΕ και από τις δύο πλευρές, το οποίο θα κατατεθεί το καλοκαίρι εφόσον όμως και οι δύο συμφωνούν να συνεχίσουν μαζί. Αν δεν υπάρξει συμφωνία υπάρχει… πέναλτι περίπου στα 100.000 ευρώ για όποια πλευρά δεν επιθυμεί την συνεργασία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως θέλει η νέα συμφωνία να έχει χρονικό ορίζοντα δύο ετών. Δηλαδή, η Ένωση να μπει στο νέο γήπεδο και στην «Αγιά Σοφιά» με τον Καρέρα στον πάγκο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X