Οι σκέψεις της ΑΕΚ πριν την τελική επιλογή μεταξύ Κέιν και Κρίστον!

Οι σκέψεις της ΑΕΚ πριν την τελική επιλογή μεταξύ Κέιν και Κρίστον!
Photo Credits: INTIME

Η αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος, έβαλε στα δύσκολα την ΑΕΚ. Αφ’ ενός, επειδή επρόκειτο για παίκτη με πολυδιάστατο ρόλο μέσα στη λειτουργία της ομάδας και αφ’ ετέρου, επειδή η αγορά αυτήν την περίοδο δεν βρίθει επιλογών. Ωστόσο, έπειτα από εκτεταμένο σκάουτινγκ ημερών, στην Ενωση κατέληξαν στις δύο βασικές επιλογές τους. Ο ΝτεΑντρε Κέιν και ο Σεμάζ Κριστόν είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του Ηλία Παπαθεοδώρου και των συνεργατών του, ώστε να επιλεγεί ο καλύτερος για την ΑΕΚ.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Ο Παπαθεοδώρου πρέπει να επιλέξει τι θα επιχειρήσει να κερδίσει και τι θα ρισκάρει να χάσει από την τελική του επιλογή. Ο Κέιν είναι παίκτης που παίζει εξαιρετική άμυνα, μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο και μοιάζει πολύ αγωνιστικά με τον Σαντ Ρος. Μειονέκτημα αποτελεί η αποχή του από τα γήπεδα, καθώς δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Κριστόν είναι καθαρό πόιντ γκαρντ, που θα δώσει λύσεις στη θέση, αλλά μόνο εκεί. Παρά το υψηλό μπάι άουτ, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να το καλύψει, εφόσον επιλεγεί αυτός από το επιτελείο.

«Κλειδί» για την τελική επιλογή θα είναι η επιστροφή του Βλάντο Γιάνκοβιτς στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπάνβιτ. Η προσαρμογή του Γιάνκοβιτς στην ομάδα, ο τρόπος που θα μπορέσει να «κολλήσει» με τους συμπαίκτες του, τα πιθανά κενά που θα φανούν, θα βαρύνουν αρκετά στο μυαλό του Παπαθεοδώρου για την επιλογή του ξένου. Αλλωστε, μη λησμονεί κανείς, πως ο Γιάνκοβιτς πρόλαβε ελάχιστα να παίξει με την ομάδα προ του τραυματισμού του.

Εάν επιλεγεί ο Κέιν, θεωρείται εξαιρετικά πιθανή και η παραμονή του Μάριο Τσάλμερς στην ομάδα. Μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια βέβαια, ως έβδομος ξένος, όπως έχει δικαίωμα η ΑΕΚ. Με αυτόν τον τρόπο, η Ενωση θα έχει μια επιπλέον λύση στην περιφέρεια και θα υπάρχει χρόνος προσαρμογής για τον Κέιν. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον επιλεγεί ο Κριστόν, ο Τσάλμερς δεν πρόκειται να παραμείνει στην ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X