Αρχίζουν οι «τελικοί» πρωτιάς σήμερα κόντρα στην Μπάνβιτ για την ΑΕΚ! (19.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αρχίζουν οι «τελικοί» πρωτιάς σήμερα κόντρα στην Μπάνβιτ για την ΑΕΚ! (19.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Οι τελικοί ξεκινούν σήμερα για την ΑΕΚ!

Η Ένωση αντιμετωπίζει σήμερα (19.00, ΕΡΤ Sports, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Μπάνβιτ στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Μετά την ήττα από την Άντβερπ στην Αμβέρσα την προηγούμενη εβδομάδα, τα περιθώρια στένεψαν για τους κιτρινόμαυρους ως προς την πρωτιά καθώς η Ένωση απώλεσε το… μαξιλαράκι ασφαλείας που είχε από την δεύτερη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το μόνο που έχει να κάνει ο Δικέφαλος είναι να συνεχίσει με νίκες ως το τέλος της κανονικής διάρκειας ώστε να παραμείνει στη πρώτη θέση του ομίλου της. Στο μεταξύ θα ελπίζει και σε μια ακόμα γκέλα των Ισραηλινών που θα την δώσει ξανά τη διαφορά που θα χρειάζεται ώστε να μην έχει άγχος.

Με όλα της τα όπλα η ΑΕΚ

Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπάνβιτ, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όσο κι αν θα ήθελε τον Κουβανό ακόμα στα κιτρινόμαυρα, πρέπει να προχωρήσει παρακάτω περιμένοντας πλέον από τους παίκτες του να κάνουν ένα βήμα μπροστά ώστε να καλύψουν στο πολύ σημαντικό κενό του Σαντ-Ρος.

Μετά από πολύ καιρό πάντως, ο Παπαθεοδώρου έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς προπονείται πλέον κανονικά και είναι στην διάθεση του προπονητή του. Αν το όνομά του είναι στην 12άδα, τότε το πιθανότερο είναι πως θα κάνει την επανεμφάνισή του μιας και μόλις χθες ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση. Υπενθυμίζεται πως στο BCL έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Μάριο Τσάλμερς.

Η Μπάνβιτ

Όσον αφορά στην Μπάνβιτ (ή Μπαντίρμα) που είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς με 68-50, διατηρεί μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στην φάση των «16». Η ομάδα του Χακάν Ντεμίρ προέρχεται από δύο ήττες: από την Μπούργος (92-84) στην Ευρώπη και από την Καρσίγιακα (91-82) στο πρωτάθλημα Τουρκίας, στο οποίο είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας (9-7).

Πρώτος σκόρερ και πασέρ της είναι ο Τζέιμι Σμιθ, ο οποίος έχει κατά μέσο όρο 15.6 πόντους και 4.2 ασίστ. Ακολουθεί ο πρώην παίκτης του Άρη, Ομάρ Προύιτ, με 15.2 πόντους και 2.8 ριμπάουντ και ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών, Τάιλερ Καλινόσκι, με 12.0 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.5 κλεψίματα. Η Μπαντίρμα σκοράρει 80.1 πόντους ανά αγώνα (14η), παίρνει 35.6 ριμπάουντ (19η) και μοιράζει 16.1 ασίστ (25η).

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει Live την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά την αναμέτρηση

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X