Ο Χάρης Γιαννόπουλος στο enwsi.gr: «Μπορώ να είμαι πρωταγωνιστής, με εξιτάρει το νέο γήπεδο»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος στο enwsi.gr: «Μπορώ να είμαι πρωταγωνιστής, με εξιτάρει το νέο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στην αρχή, ήταν έκπληξη. Επειτα από την περυσινή χρονιά, όπου οι εμφανίσεις του ήταν περιορισμένες και δεν έπειθαν για την επιτυχία της μεταγραφής, φέτος ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι ένας άλλος παίκτης. Με σοβαρότητα, πειθαρχία, συγκεκριμένο ρόλο στο παιχνίδι που αναδεικνύει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με βροχή από τρίποντα. Τελευταίο θύμα, η πολωνική Ανβίλ όπου ο διεθνής φόργουορντ έκανε τη διαφορά και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη με 4/4 τρίποντες βόμβες.

«Δεν είναι κάτι άγνωστο για εμένα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις περισσότερες ομάδες που έχω παίξει είχα τέτοιο ρόλο. Απλά την περυσινή σεζόν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν ήρθαν τα πράγματα όπως περίμενα και δεν μπόρεσα να δείξω όσα μπορώ. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω και να πρωταγωνιστώ στο παιχνίδι της ομάδας όποτε χρειάζεται. Ηταν πιο δύσκολη η περυσινή χρονιά που δεν έπαιζα. Ερχομουν από χρονιές που έπαιζα 30’ και ξαφνικά δεν έπαιζα. Ηταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φέτος, ήταν θέμα να βρω λίγο ρυθμό», τόνισε ο ίδιος στο enwsi.gr.

“Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, κάθε ματς ξεχωριστά”

Ο Γιαννόπουλος φέτος είναι διαφορετικός, αλλά τα σενάρια αποχώρησης του δεν έλειψαν ακόμα και μεσούσης της περιόδου. «Εγώ ήθελα να μείνω εξ αρχής στην ΑΕΚ. Το είχα πει σε όλους. Παρόλα αυτά, βγήκαν και βγαίνουν ακόμα δημοσιεύματα κατά καιρούς. Αλλά δεν με επηρεάζει. Είμαι αρκετά δυνατός πνευματικά για να επηρεαστώ από κάτι τέτοιο. Σίγουρα το σκέφτομαι, αλλά δεν με επηρεάζει επαγγελματικά», ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση.

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ δεν ήταν θετικό, αλλά ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας. «Είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις ομάδα με δέκα νέα πρόσωπα. Θέλει χρόνο. Ο,τι και να λέμε, όσο σκληρά και να δουλεύεις, θέλει χρόνο και κόπο. Όπως συμβαίνει, μέχρι να κολλήσει αυτό, χρειάζεται καιρός και η μόνη γιατρειά είναι οι νίκες. Ξεκάθαρα, ο στόχος είναι να περνάς όλες τις φάσεις και να θέτεις ξανά νέο στόχο. Εμείς έχουμε ομίλους, πλέι οφ, κύπελλο, πρωτάθλημα. Πρέπει πάντα να έχουμε φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να βλέπουμε το επόμενο ματς εφόσον πετύχουμε το στόχο. Νομίζω, πως δεν χρειάζεται να λέμε πολλά για όλα αυτά. Ισως κάποιοι το θεωρήσουν δεδομένο, οπότε χάνεις βραχυπρόθεσμα», είναι το σχόλιο του Γιαννόπουλου για τη νέα ΑΕΚ και τους στόχους της.

Το γήπεδο, ο Ρέτζι Μίλερ και η ροκ

Η ΑΕΚ κινείται στους ρυθμούς των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με το όραμα του νέου γηπέδου να δείχνει το μέλλον. «Με εξιτάρει η προοπτική να παίξω στο νέο γήπεδο. Είδα κάποια σχέδια και είναι εντυπωσιακά. Ελπίζω να το θέλει ο κόσμος, όσο και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Είναι απογοητευτική η εικόνα ενός γηπέδου με ελάχιστο κόσμο. Μερικές φορές είναι απογοητευτικό. Αλλά νομίζω πως σιγά σιγά έρχονται κάθε ματς και περισσότεροι», αποκαλύπτει ο σουτέρ της «Βασίλισσας».

Ο Γιαννόπουλος έχει συνηθίσει να αποκαλείται «Ελληνας Ντατόμε». Αλλά όπως μας αποκάλυψε, άλλος είναι το πρότυπο του. «Το 31 το επέλεξα στη φανέλα λόγω του Ρέτζι Μίλερ, που ήμουν θαυμαστής του». Οσο για το στυλ; «Το μούσι και το μαλλί καθαρά λόγω μουσικής. Από μικρός άκουγα ροκ και όλοι μοιάζουμε κάπως», λέει με χαμόγελο. Τώρα, αυτό που μένει είναι να κερδίσει τίτλους με την ΑΕΚ και να ικανοποιήσει την παλιοπαρέα: «Εχω πολλούς φίλους που είναι ΑΕΚτζήδες από μικρά παιδιά. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ προσπάθησαν να με βάλουν στο κλίμα. Ποδόσφαιρο δεν έβλεπα ποτέ και μου είναι δύσκολο να ταυτιστώ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X