«Ο Σλούτσκι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, μετρ της τακτικής -Δεν αντέχει την πίεση»

«Ο Σλούτσκι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, μετρ της τακτικής -Δεν αντέχει την πίεση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρώσος δημοσιογράφος της Sport Express, Ντμίτρι Ζελένοφ μίλησε στο gazzetta για το προφίλ του Λέονιντ Σλούτσκι που βρίσκεται σε επαφές για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο 48χρονος τεχνικός, ένας μετρ της τακτικής, αλλά και ιδιαίτερα επικοινωνιακός με τους παίκτες του, φιλοδοξεί να χτίσει μια καριέρα στην Ευρώπη, με την ΑΕΚ να φαντάζει ως ένα ξεχωριστό στοίχημα για τον ίδιο, αφού του δίνεται η ευκαιρία να εργαστεί σε σύλλογο με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ο Ρώσος ρεπόρτερ Ντμίτρι Ζελένοφ, μιλώντας για τον 48χρονο τεχνικό τόνισε: 

«Ο Σλούτσκι είναι αρκετά δημοφιλής στη Ρωσία, θεωρείται καλός προπονητής. Είναι μορφωμένος, ευφυής και εξπέρ της τακτικής. Του αρέσει το επιθετικό, συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα θετικά στοιχεία που συνθέτουν το ποδοσφαιρικό προφίλ του.
Σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του θα έλεγα πως δεν είναι τόσο ισχυρός. Ο Σλούτσκι δεν μπορεί να αντέξει την πίεση όταν κάτι πηγαίνει στραβά και υποπίπτει σε λάθη. Αυτό συνέβη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην εθνική Ρωσίας, ενώ το ίδιο είδαμε και στην Φίτεσε.

Δεν έπαιξε ποτέ επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς αναγκάστηκε να σταματήσει σε ηλικία μόλις 19 ετών. Γι’ αυτό θεωρώ πως θα πρέπει να έχει στο πλευρό του έναν πρώην ποδοσφαιριστή.

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για παράδειγμα είχε για βοηθό τον Σεργκέι Σούστικοφ, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών από καρδιακή προσβολή. Όσο δούλευαν μαζί όλα πήγαιναν καλά σττην ΤΣΣΚΑ. Όταν ο Σούστικοφ αποχώρησε έπειτα από κάποια κόντρα που είχε με τον Σλούτσκι, τότε άρχισαν τα προβλήματα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Είναι ένας ευχάριστος και ενδιαφέρον άνθρωπος για να συζητά κανείς μαζί του για ποδόσφαιρο. Σε ότι αφορά τις επαφές του με την ΑΕΚ, δεν το κρύβω πως μου προκαλεί έκπληξη, γιατί απ ‘ όσο γνωρίζω στόχος του είναι να εργαστεί σε σύλλογος της Δυτικής Ευρώπης όπως είχε συμβεί ως τώρα. Το να δουλέψει στην ΑΕΚ και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα, είναι το ίδιο σαν να βρίσκεται στο ρωσικό πρωτάθλημα. Δεν βλέπω κάποια διαφορά. Δεν το αποκλείω, αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X