Aριστεροπόδαρο στόπερ από… έξω εξετάζει ο Ίβιτς

Για καθαρόαιμο εξτρέμ ψάχνει στην αγορά ο Ίβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ενισχυθεί και να διορθώσει τις όποιες αγωνιστικές ανορθογραφίες υπάρχουν. Που είναι μπόλικες. Μία από αυτές αφορά στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου που δείχνει προβληματική.

Ο Ίλια Ίβιτς κρίνει πως η ΑΕΚ χρειάζεται έναν στόπερ που θα… συμμαζέψει την κατάσταση. Έναν αμυντικό με χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή. Στόχος του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, ικανός με την μπάλα στα πόδια. Και να γίνεται και με… μπόι.

Οι παραπάνω αναζητήσεις του Ίβιτς στρέφονται στην αγορά του εξωτερικού και όχι εντός συνόρων. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν μία-δύο περιπτώσεις που υπάρχουν στην ατζέντα του και ταιριάζουν στα «θέλω» του. Χωρίς, προς το παρόν, να υπάρχει όμως και κάτι συγκεκριμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X